ΕΣΒΗΣΕ ξαφνικά ο Νίκος τους και βυθίστηκαν στο πένθος – ΘΛΙΨΗ στο Ηράκλειο

Ήταν μόνο 27 ετών και έφυγε αναπάντεχα χωρίς να έχει προβλήματα υγείας

Κηδεία Νίκος Ηράκλειο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 27χρονου Νίκου Μαντζαράκη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 27χρονος ήταν γιος του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων, Μανόλη Μαντζαράκη και δούλευε ως επαγγελματίας οδηγός.

Η οικογένειά του έχει βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό παιδί της έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς να έχει προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, τον άτυχο Νίκο βρήκε χθες Πέμπτη ο αδερφός του στο πάτωμα του σπιτιού του νεκρό, στο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του ήταν σε κατάσταση ακαμψίας, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο θάνατος του επήλθε αρκετές ώρες νωρίτερα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο 27χρονος ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου, θα πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Νίκο, στις Άνω Γούβες όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει η κηδεία του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top