Πανελλήνιες 2017: Βατά και αναμενόμενα τα θέματα της Βιολογίας

Πώς τα σχολιάζουν οι καθηγητές των φροντιστηρίων Σπουδή

Πανελλήνιες 2017: Βατά και αναμενόμενα τα θέματα Βιολογία

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ήταν τα θέματα που έπεσαν στη Βιολογία Προσανατολισμού στην οποία εξετάζονταν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελληνίων, σύμφωνα με τους καθηγητές του κλάδου βιολόγων των φροντιστηρίων Σπουδή με τα οποία συνεργάζεται το star.gr.

Τα θέματα προέρχονται από όλη την ύλη, ωστόσο είναι αρκετά θεωρητικά, οι απαντήσεις τους χρειάζονται προσεκτική διατύπωση και σε σχέση με τα θέματα των τελευταίων ετών είναι ευκολότερα. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος έγραφε με άνεση άριστα.

Όσον αφορά στα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές αναμενόμενα, ωστόσο είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας και συνεπώς θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτά ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ωστόσο ότι το μάθημα επιλέγεται από λίγους σχετικά υποψήφιους μιας και παρέχει πρόσβαση στο 3ο επιστημονικό πεδίο σε αυτούς που έχουν κατά προτεραιότητα επιλέξει άλλα πεδία και προέρχονται από τις Ομάδες των Ανθρωπιστικών Σπουδών και Οικονομίας – Πληροφορικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top