Πανελλήνιες 2017: Στη Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Τα μαθήματα προσανατολισμού θα καθορίσουν και την πορεία των βάσεων

Πανελλήνιες 2017: Στη Βιολογία εξετάζονται σήμερα

Στη Βιολογία Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις πανελλήνιες, με την αγωνία να φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Οι υποψήφιοι έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα, καθώς σήμερα είναι η προτελευταία ημέρα εξετάσεων και τη Δευτέρα 19 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Σύμφωνα με αναλυτές τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά θα καθορίσουν και την πορεία των βάσεων, έτσι σήμερα το μάθημα της Βιολογίας θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για τους υποψηφίους των Θετικών Σπουδών.

Επίσης αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει σαφής εικόνα της συνολικής επίδοσης των υποψηφίων, εκτιμάται ότι θα υπάρξει πτώση των βάσεων στις πολυτεχνικές και οικονομικές σχολές και στα τμήματα της πληροφορικής, καθώς τα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου και για τα ΕΠΑΛ έως τις 21Ιουνίου. Από τις 22 – 30 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα  και από τις 20 – 30 Ιουνίου οι πρακτικές δοκιμασίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top