Το καλοκαίρι άργησε μια μέρα και κάτι μήνες: Έρχονται ΒΡΟΧΕΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ το ΣΚ! Αναλυτική πρόγνωση

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης έκανε τη δική του πρόγνωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με την Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως είπε ο γνωστός μετεωρολόγος, «αρκετές βροχές θα έχουμε το τριήμερο στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή».

«Το επόμενο διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα αύριο Παρασκευή οι βροχές θα είναι ισχυρές στην Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και το Σάββατο σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη», είπε ο ίδιος.

«Στην Αθήνα θα έχουμε βροχή μονό το απόγευμα της Παρασκευής, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Αντίθετα, στην Θεσσαλονίκη θα βρέχει το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα του Σαββάτου. Επίσης, θα έχουμε ένα βοριαδάκι 3-4 μποφόρ (και τοπικά 5 μποφορ) και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30-32 βαθμούς», τόνισε ο κύριος Μανώλης Αναδρανιστάκης.

«Την Κυριακή η αλλαγή του καιρού θα είναι μεγαλύτερη. Θα έχουμε συννεφιά κατά περιόδους σε όλη τη χώρα και θα βρέχει από το πρωί σε Μακεδονία Θράκη, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, ίσως και στο βόρειο Ιόνιο. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα βρέχει σε όλη την ηπειρωτική χώρα, ενώ θα σημειωθούν και καταιγίδες», είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής θα έχει καλό καιρό, όμως στην Αθήνα θα βρέχει από το απόγευμα μέχρι το βράδυ κυρίως στα βόρεια του νομού και δεν αποκλείεται να έχουμε καταιγίδες. Θα έχουμε επίσης ένα βοριαδάκι 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα πέσει 26 με 27 βαθμούς», πρόσθεσε. 

Στην σεισμόπληκτη Λέσβο, όπως είπε ο κύριος Μανώλης Αναδρανιστάκης, «ο καιρός το επόμενο διήμερο φαίνεται πως θα είναι καλός με θερμοκρασία γύρω στους 30, όμως την Κυριακή θα έχουμε πρόβλημα στη Μυτιλήνη, κυρίως από το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες και το κακό είναι ότι οι βροχές θα συνεχιστούν Δευτέρα και Τρίτη με ενισχυμένους βοριάδες».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top