Τα έκαναν ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ! Ντου αναρχικών σε εταιρεία ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στην Καλλιθέα- ΒΙΝΤΕΟ

Σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους με σφυριά

Σε εταιρεία που επιθυμεί να δημιουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών στην Καλλιθέα έκανε «ντου» η γνωστή αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».

Τα μέλη της ομάδας σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, καταστρέφοντας με σφυριά ό,τι υπήρχε στην είσοδο και πετώντας χαρτιά. Οι δυο κοπέλες που κάθονταν στην υποδοχή ήταν έντρομες, ενώ άνδρες προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα, η ομάδα αναρχικών «ανέβασε» στο διαδίκτυο το βίντεο από την επίθεση, με το εξής κείμενο (δημοσιεύεται όπως ακριβώς αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας):

«Σήμερα 15 Ιουνίου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου έκανε παρέμβαση στην εταιρεία που βρίσκεται στην Καλλιθέα. Ο λόγος της παρεμβασής μας αφορούσε την προθυμία 2 εταιριών να κονταροχτυπηθούν για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και μήνες για τον διαγωνισμό που είναι να γίνει. Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλάβει τον τρόπο με τον οποίο νομίζουν οι τραπεζίτες και το κράτος ότι θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι  αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς από συλλογικότητες στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να τους δώσουμε μία πρώτη γεύση για το ενδεχόμενο που επιτύχουν στις αρχές Ιούνη να αναλάβουν την δημιουργία την πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια που ανέγραφαν τα εξής: "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ", "ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top