Όλα τα νέα στο ΘΡΙΛΕΡ της εξαφάνισης του 43χρονου πρασινομάτη γιατρού-Έδωσε σημεία ζωής

Εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Ομονοίας/ Πρώτη ανάρτηση: 15-06-2017 13:17

Όλα τα νέα στο ΘΡΙΛΕΡ της εξαφάνισης του 43χρονου πρασινομάτη γιατρού-Έδωσε σημεία ζωής

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία εξαφάνισης του 43χρονου γιατρού από τη Ρόδο, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα και του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Η υπόθεση έκλεισε σήμερα το πρωί, όταν ο γιατρός εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Ομονοίας.

 Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω της γραμμής ζωής silver alert οι συγγενείς του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου, εντοπίστηκε στο 152ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, ενώ ο οδηγός του είχε ανάψει τα προειδοποιητικά φώτα, πριν απομακρυνθεί από το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με συγγενικά του πρόσωπα. Οι τελευταίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τους είχε ενημερώσει ότι ήθελε να πάει στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο. Αρχικά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν την περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο, καθώς και απόκρημνα σημεία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top