Καταυλισμοί ΑΝΟΜΙΑΣ σε ολόκληρη τη χώρα- Συμμορίες Ρομά σκορπούν τον ΤΡΟΜΟ!

Στο έλεος συμμοριών κάτοικοι περιοχών της Ελλάδας

Το Μενίδι δεν είναι το μοναδικό γκέτο παραβατικότητας. Συμμορίες Ρομά δρουν ανεξέλεγκτα σε δεκάδες καταυλισμούς σε όλη τη χώρα, σκορπίζοντας τον τρόμο στους κατοίκους που δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους. Η αστυνομία απούσα.

Το νόμο στα χέρια τους απειλούν να πάρουν οι κάτοικοι στα Αϊ Βασιλιώτικα Αγρινίου. Οι επιθέσεις και οι κλοπές στην περιοχή τους από Ρομά είναι ανεξέλεγκτες, όπως καταγγέλλουν οργισμένοι.

«Γίνεται πανικός. Ο άλλος έφερε τις πίτσες να φάει η οικογένειά του και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε στο δρόμο έξω;» λέει ένας κάτοικος στην κάμερα του Star.  

Οι κάτοικοι δείχνουν τις περιφράξεις που έχουν βάλει στα σπίτια τους για να προστατευτούν, μιας κι οι αρχές, όπως υποστηρίζουν, τους έχουν αφήσει στο έλεος των συμμοριών.

Ούτε οι ντελιβεράδες δεν πλησιάζουν την περιοχή. Φοβούνται να κάνουν διανομή φαγητού, καθώς έχουν δεχτεί δεκάδες επιθέσεις.

Εκτός από τα Αϊ Βασιλιώτικα και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, γκέτο παραβατικότητας έχουν στηθεί εδώ και χρόνια στη Λαμία, το Πυρί Βοιωτίας, τα Εξαμίλια Κορίνθου, την Κάτω Αχαΐα  και τον Άγιο Κωνσταντίνο Αχαΐας, αλλά και τα ΚΤΕΛ στον Πύργο Ηλείας, περιοχές όπου βασιλεύει η παρανομία με  «πασαρέλα» ναρκωτικών, εμπόριο όπλων και άγριες συμπλοκές μεταξύ Ρομά.

Υπάρχουν ωστόσο εκατοντάδες οικογένειες Ρομά που ζουν αρμονικά με τους υπόλοιπους κατοίκους, όπως στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top