Ώρα για αποφάσεις και δράσεις από τον Τόσκα!Ποιες εξηγήσεις πρέπει να δώσει στους κατοίκους του Μενιδίου

Δείτε τι είπε ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου

Πελώριες είναι πλέον οι ευθύνες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η αναποτελεσματικότητα της Αστυνομίας στη Δυτική Αττική προκαλεί πολλά ερωτήματα. 

Όπως επεσήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Ηλίας Παπανικολάου,  «ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να εξηγήσει στους αγανακτισμένους κατοίκους του Μενιδίου γιατί:

1. Δεν δίνει την πολιτική κάλυψη στα ΕΚΑΜ να επέμβουν να καθαρίσουν την περιοχή και να μαζέψουν τα όπλα και τα ναρκωτικά. 

2. Συνεχίζει να σχολιάζει και να καταγράφει την κατάσταση, χωρίς να αναλαμβάνει καμιά δράση. Μόνη δράση μέχρι στιγμής είναι η αποφυγή των συγκρούσεων μεταξύ Ρομά και κατοίκων με τη χρήση χημικών. 

3. Έχει παραδώσει τα Εξάρχεια στους αντιεξουσιαστές, τη Δυτική Αττική στους κακοποιούς και τα στενά της Ομόνοιας στους εμπόρους ναρκωτικών και τους σωματέμπορους. 

4. Δεν μπορεί να εφαρμόσει τη βασική προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ: να προστατεύει τους φτωχούς και τους αδύναμους.  Άλλωστε στο Μενίδι, δεν ζουν οι έχοντες και οι κατέχοντες. Αντίθετα, η ατολμία του διαιωνίζει το πρόβλημα»,

«Ο υπουργός οφείλει να καταλάβει ότι το υπουργείο είναι προστασίας του πολίτη. Όχι προστασίας του υπουργού. Είτε λοιπόν θα αναλάβει έστω και καθυστερημένα δράση ή είναι θέμα χρόνου η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να έρθουν σε δύσκολη θέση από τους χειρισμούς του», κατέληξε ο κύριος Παπανικολάου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top