Ναι, ο γύρος μπορεί να είναι και...αεροπλανικός!

Το νέο γυράδικο στο Ελ.Βενιζέλος

Ναι, το ‘’famous greek souvlaki’’  βρήκε τη θέση του στο Αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στο εστιατόριο ‘’Eat Greek’’, το οποίο προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία ελληνικών πιάτων. Μουσακάς, γεμιστά, ελληνικές σαλάτες, και φυσικά το σουβλάκι πρωταγωνιστούν στο μενού.

«Το Eat Greek και φυσικά ο γύρος δημιουργήθηκαν με πρωτοβουλία του Αεροδρομίου στα πλαίσια όλης  της αλλαγής που έγινε στους χώρους του Αερολιμένα με σκοπό την έμφαση στο ελληνικό στοιχείο. Ειδικά ο γύρος είναι πολύ έξυπνη κίνηση και γενικά το εστιατόριο πάει πολύ καλά», μας λένε η κα Μάρθα Γκλούμπου από το εμπορικό τμήμα και ο κος  Ιωακείμ Τσιμπίδης, ειδικός γραφείου Τύπου.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας  αλλάζει! Τη νέα του εικόνα μπορείτε πλέον να απολαύσετε καθώς ολοκληρώθηκε η λειτουργική, αρχιτεκτονική και εμπορική παρέμβαση στους  χώρους  που εκτείνονται μετά τις εισόδους των περιοχών εκτός και εντός Σένγκεν.

Οι ταξιδώτες ,αφού περάσουν τον έλεγχο ασφαλείας, μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, αγορών και-εδώ είναι το πιο ενδιαφέρον- μια ποικιλία ελληνικών γαστριμαργικών προτάσεων.

Με έμπνευση από την κλασική Ελλάδα, η διαδρομή παραπέμπει  σε μια «βόλτα στη σύγχρονη πόλη»: οι επιβάτες ξεκινούν από την «Αγορά», διασχίζουν τον πολυσύχναστο «Δρόμο» και  την «Ελληνική Γειτονιά» με τα αποκλειστικά  ελληνικά brands ρούχων, καλλυντικών προϊόντων και βιβλιοπωλείων για να καταλήξουν στην  «Πλατεία», όπου τους περιμένει και ο διάσημος ελληνικός γύρος.

Ειδικά για τους … ορκισμένους «εραστές της φυγής» , το σίγουρο είναι πως το ανανεωμένο Αεροδρόμιο θα κάνει τα ταξίδια σας ακόμη πιο όμορφα, πριν καν έρθει η στιγμή της απογείωσης!

Της Σοφίας Γαλάνη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top