Μενίδι - Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ ενός πατέρα στο STAR

Με αφορμή τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου

Σε εμφύλια σύρραξη  οδηγείται η κατάσταση στο Μενίδι μετά τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου  από αδέσποτη σφαίρα πιστολιού, κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, από τη μια πλευρά είναι οι χιλιάδες κάτοικοι που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, ζητώντας εξυγίανση της περιοχής και από την άλλη είναι οι ΡΟΜΑ, οι οποίοι απειλούν ανοιχτά μπροστά στις κάμερες ότι θα πάρουν τις καραμπίνες εάν απειληθούν οι περιουσίες τους. 

Ένας από τους κατοίκους εξέφρασε την οργή του στην κάμερα του Star, κατά την διάρκεια έντονης διαμαρτυρίας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής το απόγευμα της Δευτέρας.

«Θέλετε να πάτε να μείνετε στο σπίτι μου; Πληρώνω φως, νερό, τηλέφωνο τα πάντα για ένα μήνα, αλλά θα υπογράψουμε συμβόλαιο», είπε ένας αγανακτισμένος πατέρας στον δημοσιογράφο του Star Βάϊο Σύρρο, εξηγώντας στη συνέχεια την απόφαση του να εγκαταλείψει το Μενίδι.

«Αναγκάστηκα να φύγω από την περιοχή, γιατί δεν ήθελα να σκοτωθούν τα παιδιά μου, όπως σκοτώθηκε το άλλο το παιδάκι», είπε ο ίδιος άνδρας στο Star.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top