Σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη ο Ιωάννης Αγγελής κατά παράλειψη της Γεωργίας Τσατάνη

Προαγωγές εισαγγελικών λειτουργών

άρειος πάγος προαγωγές

Ο εποπτεύων εισαγγελέας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Ιωάννης Αγγελής προήχθη σήμερα Δευτέρα σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα εγκαταλείψει τη θέση που κατέχει στην αντιτρομοκρατική.

Κατά τις σημερινές προαγωγές από το 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου, παραλείφθηκε από την προαγωγή της στο βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, λόγω πειθαρχικής ποινής που της έχει επιβληθεί για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Από το βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ο κ.Αγγελής διαδραμάτισε ρόλο στην υπόθεση Βγενόπουλου, καθώς είχε καταθέσει δύο αναφορές σε βάρος συναδέλφων του, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο του, επιρρίπτοντας ευθύνες στην πρώην  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, αλλά και σε άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς, ανάμεσα στους οποίους και η Γεωργία Τσατάνη.

Από το ΑΔΣ προήχθησαν στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών 5 αντιεισαγγελείς Εφετών: Χαράλαμπος Μωυσίδης, Ευάγγελος Κασαλιάς, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Σοφία Αποστολάκη και Βασιλική Χριστούλη.

Προήχθησαν στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών 6 εισαγγελείς Πρωτοδικών: Μαρία Σπυροπούλου, Ζωή Νικολάου, Δημήτριος Σταύρου-Βρακάς, Ευάγγελος Μαστάκας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Καλλιρόη Νταίκου.

Στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται οι εξής 6 αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών: Γεώργιος Πολυκράτης, Ιωακείμ Κασωτάκης, Ειρήνη Πελεκάνου, Κωνσταντίνα Θάνου, Στυλιανή Γιαιλόγλου και Δήμητρα Τσιαρδακλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top