«Ήμουν στο βαγόνι… δεν ήταν πέτρες, ήταν σίγουρα σφαίρες»! Καταγγελία ΣΟΚ για επίθεση σε βαγόνι του Προαστιακού

Ο συρμός περνούσε από το Μενίδι κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων

Δεν το χωρά ανθρώπου νους ότι ένα μόλις 24ωρο από την ταφή του 11χρονου Μάριου, ο οποίος ξεψύχησε μέσα στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα, κάποιοι ασυνείδητοι εγκληματίες πυροβολούσαν ακατάπαυστα, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Μενίδι.

Συγκλονιστική είναι μάλιστα καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δήλωσε με βεβαιότητα ότι κάποιες από τις σφαίρες που έπεσαν πέτυχαν το βαγόνι συρμού του Προαστιακού στο οποίο επέβαινε.

Φωτογραφία μάλιστα από το παράθυρο του βαγονιού δημοσίευσε το bloko.gr, αποκαλύπτοντας ότι αδέσποτες σφαίρες έπεσαν πάνω στο συρμό που είχε προορισμό τη Χαλκίδα.

«Ακούστηκαν ταυτόχρονα δύο κρότοι από κάποιο όπλο προφανώς, γιατί σίγουρα δεν ήταν πέτρα. Υπάρχει μία τρύπα στο παράθυρο στη φωτογραφία που δημοσίευσε το bloko και υπάρχει και μια δεύτερη στο παράθυρο δίπλα από την πόρτα, της ίδιας διαμέτρου και στο ίδιο ύψος», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως είπε εκείνη την ώρα που έπεσαν οι αδέσποτες σφαίρες μέσα στο βαγόνι βρίσκονταν περίπου 20 άτομα, ενώ ο ίδιος ήταν ακριβώς απέναντι από το παράθυρο που έπεσε η σφαίρα.

Διέψευσε επίσης τις πληροφορίες ότι βρέθηκαν μέσα στο βαγόνι πέτρες και ότι οι τρύπες αυτές δεν ήταν από σφαίρες.

«Δεν ήταν πέτρα, είμαι σίγουρος. Ήταν πυροβολισμοί, δεν μπορώ να πω με τι είδους όπλο, αλλά δεν ήταν πέτρα. Στο βαγόνι δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλά και πάλι ήμασταν τυχεροί γιατί θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί ο οποιοσδήποτε», είπε.

Πάντως οι εκτιμήσεις τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για πέτρα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top