Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι όπου ένα 11χρονο αγόρι, έχασε τη ζωή του στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία «βράζει» και οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Real, Γιάννης Σωτηρόπουλος, αποκάλυψε ότι μια γυναίκα καταγγέλλει πως σώθηκε από αδέσποτη σφαίρα ως εκ θαύματος.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Μάριος έχανε τη ζωή του, μερικές εκατοντάδες μέτρα, η εν λόγω γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν μια βολίδα καρφώθηκε δίπλα της. Όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος η γυναίκα λέει ότι η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού, πιθανότατα σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εξοστρακίστηκε. Έτσι πέρασε ξυστά από την ίδια.

Την ίδια ώρα, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, στην περιοχή του Μενιδίου τις τελευταίες ημέρες σημειώνονται συνεχώς επεισόδια με τους εξοργισμένους κατοίκους να κατευθύνονται προς τον καταυλισμό των Ρομά και τα ΜΑΤ να τους εμποδίζουν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές δύο σπίτια Ρομά στην οδό Μόρνου παραδόθηκαν στις φλόγες.

Tags: