ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: "Παραρτήματα" παρανομίας σε όλη την Ελλάδα

Δείτε το βίντεο

Εκτός από το Μενίδι, όπου βρήκε τραγικό θάνατο μες στο σχολείο του από «αδέσποτη» σφαίρα ο 11χρονος Μάριος, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο,  στο έλεος των κακοποιών βρίσκονται και μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, μιας και η υποστελέχωση και ο κακός συντονισμός δυναμιτίζουν κάθε προσπάθεια ελέγχου της εγκληματικότητας.

Ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου, μίλησε για τα «παραρτήματα» παρανομίας σε όλη την Ελλάδα, κρούοντας τον κώδωνα. 

«Πρέπει να καταλάβει το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι ο πολίτης δεν πρέπει ξαφνικά να προστατεύεται μόνο στην Δυτική Αττική. Όπως βλέπετε και στον χάρτη έχουμε γεμίσει παραρτήματα παρανομίας σε όλη την Ελλάδα. Τι αισθάνονται άραγε οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης; Τι αισθάνονται οι κάτοικοι έξω από την Λαμία, έξω από το Αίγιο, έξω από τον Πύργο; Όλες αυτές είναι εστίες, είναι ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα παρανομίας! Εκεί παίρνουν οι άνθρωποι master για το πώς θα κλέψουν αυτοκίνητα, πώς θα κλέψουν σπίτια, πώς θα πουλήσουν ναρκωτικά, πώς θα πουλήσουν όπλα…Μην επικεντρωνόμαστε μόνο στο θέμα της Δυτικής Αττικής, το οποίο είναι φλέγον!» ανέφερε ενώ άφησε αιχμές για τον κ. Τόσκα.

«Ο υπουργός Νίκος Τόσκας δείχνει μια ευαισθησία τον τελευταίο καιρό να ξεχωρίζει τα πράγματα! Δεν τα κάνει ένα σύνολο! Η αστυνόμευση είναι ένα σύνολο! Δεν είναι μόνο μια περιοχή που πρέπει να φυλάξω και την άλλη να την αφήσω αφύλαχτη! Η αστυνόμευση δεν λύνεται με λογική χωματερής, με λογική χαβούζας... Ο κ. Τόσκας είναι σχολιαστής μέχρι στιγμής. Ξέρει, καταγράφει, θεωρεί ότι ακόμα είναι στην αντιπολίτευση».

«Το μόνο που θέλω να επισημάνω και να κλείσω με αυτό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για να προστατέψει τους αδύναμους, να προστατεύσει τους φτωχούς και «καταλαβαίνω» ότι στην οικονομία ο κακός Σόιμπλε, το κακό ΔΝΤ δεν μας αφήνουν να ανασάνουμε! Ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ φταίνε που δεν μπορούμε να βάλουμε αστυνομικούς στο δρόμο; Έχουμε 1.200 αστυνομικούς δύναμη και 600 σε πολιτικά γραφεία. Δεν φταίει λοιπόν ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ, φταίει η αδυναμία μας να σχεδιάσουμε!» τόνισε ο κ. Παπανικολάου. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top