«Φως στο Τούνελ»:Η κάμερα κατέγραψε τα τελευταία ίχνη του αστυνομικού, Αντώνη Δημοτάκη

Μυστήριο στην Καισαριανή

Η εκπομπή  «Φως στο Τούνελ», κατέγραψε τη διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο αγνοούμενος αστυνομικός, Αντώνης Δημοτάκης  προς το σπίτι του, λίγο πριν χαθεί από προσώπου γης.

Ο αδελφός του Γιώργος Δημοτάκης  μαζί με τον ρεπόρτερ του «Τούνελ»,  βρέθηκαν έξω από το ταχυδρομείο της οδού Αδριανουπόλεως στην Καισαριανή, πολύ κοντά στο σπίτι του Αντώνη.

Κάμερα ασφαλείας των ΕΛΤΑ κατέγραψε στις επτά παρά είκοσι το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου ένα αυτοκίνητο ίδιο με αυτό του Αντώνη Δημοτάκη,  να περνάει από το σημείο.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει που βρισκόταν ο αστυνομικός το πρωί και το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε.

«Εγώ ήμουν το τελευταίο άτομο που τον είδε από το περιβάλλον του,  το προηγούμενο βράδυ. Μετά από μένα η γειτόνισσα, την Τετάρτη το απόγευμα. Είναι ένα ερώτημα για το που βρισκόταν ενδιάμεσα και τι ήταν αυτό που τον σύγχυσε για να οδηγεί προς το σπίτι με τέτοια ταχύτητα. Πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί» τόνισε ο αδελφός του αστυνομικού.

Μαζί με τον δημοσιογράφο προχώρησαν προς το σπίτι του αγνοούμενου, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή που έκανε και ο ίδιος με το αμάξι.  Από την Αδριανουπόλεως έστριψαν αριστερά στην Πολυζωίδου. Οι συγγενείς του αστυνομικού πραγματοποίησαν  έρευνες  και με τη φωτογραφία του στα χέρια, ρώτησαν τους περίοικους. Κανείς όμως  δεν γνώριζε κάτι για την τύχη του.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top