Η Σάρα του Survivor δεν είναι μόνο «Μαχήτρια» αλλά και ιδιοκτήτρια του πιο θεατρικού μπαρ στα βόρεια προάστια! Φωτό-Βίντεο

Τα πλάνα με την κάμερα 360⁰ που δε θα δείτε πουθενά αλλού!

Το ότι η «μαχήτρια» Σάρα Εσκενάζυ, κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, είναι ηθοποιός, φυσικά το ξέρετε. Αυτό που ίσως  δεν ξέρατε όμως είναι πως η ίδια μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της διατηρεί ένα...bar- theater με το όνομα ‘’Theatrale’’ στην οδό Θησέως στο Μαρούσι που ήδη έχει αποκτήσει πιστό κοινό.

Το star.gr πήγε στο «μαγαζί των…Μαχητών», μίλησε με τον κόσμο και το προσωπικό και σας παρουσιάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα  bar της Αθήνας!

Στο Theatrale, με το που θα διαβείς την είσοδο, ξαφνικά νομίζεις πως βρίσκεσαι στο Λονδίνο ή στο Παρίσι την εποχή της  Αναγέννησης.  Vintage πίνακες, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, θεατρικά βιβλία-μεταξύ αυτών και έργα του ίδιου του Αλμπέρτο Εσκενάζυ-, ρετρό καθίσματα. Στην ουσία όλο το μαγαζί είναι μια…εναλλακτική σκηνή θεάτρου, καθώς πολύ συχνά οργανώνονται παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις.

Τη συγκεκριμένη βραδιά της επίσκεψής μας, το μενού είχε… latin party! Αυτό φυσικά ξεκίνησε αφού τελείωσε ο αγώνας του Survivor, τον οποίο παρακολούθησαν φανατικά οι θαμώνες! Έτσι λοιπόν κι εμείς καθίσαμε στο bar και  παραγγείλαμε το… must της εποχής, το cocktail καρύδας, που κάνει θραύση σε δίαιτες αλλά και παιδικά πάρτυ!

«Το μαγαζί αρέσει πολύ στον κόσμο, κάνουμε και party, και θεματικές βραδιές, απ΄όλα. Όλη η οικογένεια Εσκενάζυ είναι φοβερή, είναι καταπληκτικά παιδιά! Περιμένουμε κάποια στιγμή και τη Σάρα μας να γυρίσει, όποτε γυρίσει», μας λέει η Μαριλού, που εργάζεται στο μαγαζί.

«Εμείς με την παρέα μου ερχόμασταν και πριν γίνει όλο αυτό με το Survivor. Μας άρεσε το μαγαζί έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον τώρα», μας λέει η Δανάη, που μένει στο Μαρούσι.

Όσο προχωρούσε το βράδυ το κέφι ανέβαινε, με αποκορύφωμα στο τέλος το μαγαζί να γίνεται όλο μια παρέα και να διασκεδάζει χορεύοντας σε latin ρυθμούς μέχρι τελικής….πτώσης!

Της Σοφίας Γαλάνη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top