ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ο παΤΕΡΑΣ που ξυλοφόρτωνε γυναίκα και παιδιά – Τους απειλεί μέσα από τη φυλακή

Τα απειλητικά μηνύματα στο Facebook

Μπορεί να βρίσκεται πλέον πίσω από της φυλακής τα σίδερα, αλλά δεν έχει νιώσει ούτε ένα ψήγμα μετάνοιας για τα βασανιστήρια και τη βία στην οποία τόσα χρόνια υπέβαλε την οικογένειά του πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης ο 56χρονος πατέρας που ξυλοκοπούσε άγρια την κόρη του και το κατέγραφε σε βίντεο δεν σταματά να απειλεί να μέλη της οικογένειάς του ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Σε ανάρτηση μάλιστα της σελίδας «Βοήθα με να μπορώ» στο Facebook, μέσω της οποίας ζητείται βοήθεια για την οικογένεια, αναφέρεται ότι ο 56χρονος  πήρε τηλέφωνο την σύζυγο και τα παιδιά του και απείλησε την κόρη του που δεινοπάθησε στα χέρια του λέγοντάς της:

«Με συγχωρείς; Δε με συγχωρείς ε; Μόλις βγω έξω θα σου δείξω εγώ ποιον συγχωρείς και ποιον δεν συγχωρείς θα μου δώσετε αναφορά ένας ένας κάτσε και θα δεις».

Ο αμετανόητος πα- τέρας σύμφωνα με πληροφορίες καλεί συχνά από τη φυλακή στο σπίτι του και συνεχίζει να ασκεί ψυχολογική βία στην οικογένειά του γιατί τον κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Η δικηγόρος της οικογένειας θα κινηθεί νομικά, ώστε να του απαγορευτεί να τηλεφωνεί στην οικογένειά του και να σπάσει επιτέλους αυτή η αλυσίδα της βίας και του εκφοβισμού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top