Η τραγική ιστορία του Μάνου Βρυθιά που βρέθηκε νεκρός μετά από δύο μήνες – ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Η μητέρα του αναγνώρισε τη σορό από τα ρούχα του

Η τραγική ιστορία του Μάνου Βρυθιά που βρέθηκε νεκρός

Ανατριχίλα προκάλεσε στην γειτονιά του Κατσαμπά στο Ηράκλειο το μοιρολόι της μητέρας του Μάνου Βρυθιά, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στο ρέμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του μετά από δύο ολόκληρους μήνες.

Όπως έγραψε νωρίτερα και το star.gr το κουβάρι της εξαφάνισης του 36χρονου άρχισε να ξετυλίγεται όταν οστά άρχισαν να ξεβράζονται στην προβλήτα 6 του λιμανιού του Ηρακλείου. Δύτες πραγματοποίησαν έρευνες και βρήκαν και άλλα οστά, όπως επίσης κι ένα τσαντάκι μέσης που μέσα είχε την ταυτότητα του αγνοουμένου.

Άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν έρευνες στο ρέμα του Κατσαμπά, όπου και εντόπισαν τη σορό του Μάνου Βρυθιά σε άσχημη κατάσταση, με τη μητέρα του να είναι αυτή που τον αναγνώρισε από τα ρούχα.

Όπως αναφέρει το cretalive ο Μάνος Βρυθιάς ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και αντιμετώπιζε προβλήματα με τις ουσίες, όμως το οικογενειακό του περιβάλλον είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ κι έκανε προσπάθειες αποτοξίνωσης.

Η αστυνομία εξετάζει όλες τις εκδοχές, ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στα οστά που έχουν απομείνει και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top