Συγκλονιστικοί οι γονείς του Έλληνα που τραυματίστηκε στο Λονδίνο! «Είχαμε προαίσθημα. Οι δράστες σημάδευαν στην καρωτίδα» ΒΙΝΤΕΟ

"Να μη βρεθεί άλλος γονιός στη θέση μας"

Οι γονείς του 35χρονου Αντόνιο Φίλη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου, μίλησαν για τον εφιάλτη που έζησαν μέχρι να ακούσουν το παιδί τους και να μάθουν ότι είναι καλά. 

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία ....», είπαν στο LamiaReport.gr οι γονείς σοκαρισμένοι, καθώς μετά την επίθεση προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Aντόνιο, αλλά κανείς δεν απάντησε στο πρώτο τηλέφωνο τους!

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της μητέρας του Aντόνιο, η οποία είπε ότι είχε προαίσθημα!

Λίγο αργότερα, μια φίλη του παιδιού τους, τους κάλεσε, προσπαθώντας να τους ενημερώσει ότι ο γιος τους είναι τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο...

«Προσπαθήσαμε να είμαστε ψύχραιμοι, αλλά μέχρι να ακούσουμε τον ίδιο, το μυαλό μας πήγαινε στο κακό... Μας πήρε αργότερα ο ίδιος με σβησμένη φωνή και μας μίλησε. Ο Θεός -και το παιδί μας μαζί- έβαλε μπροστά το χέρι του και απέφυγε το θάνατο... Να μην βρεθεί άλλος γονιός σε αυτή τη θέση... Το παιδί μας είδε τον χάρο με τα μάτια του. Όπως μας είπε, "οι δράστες σημάδευαν στην καρωτίδα"», αποκάλυψαν οι γονείς του 35χρονου, Γιώργος και Γκράτζια-Mαρία Φίλη.

Το παιδί είπε στους γονείς του ότι είναι τραυματισμένος στο κεφάλι και στο συκώτι, διαβεβαιώνοντας τους ότι δεν κινδυνεύει και πως οι γιατροί τον περιποιούνται. 

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο  35χρονος είναι κάτοικος Λονδίνου από το 2011, έχει σπουδάσει Γεωπόνος - Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρία στο Λονδίνο.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top