Απίστευτο και όμως ελληνικό! Εφοριακοί εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες για να αντιμετωπίζουν εξαγριωμένους επιχειρηματίες

Τους μαθαίνουν να... φεύγουν τρέχοντας όταν βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις!

Εφοριακοί πάλη

Υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων ιδρώνουν την φανέλα τους... για να αποφεύγουν χτυπήματα, να δίνουν γροθιές και να «κλειδώνουν» με λάβες όσους πολίτες κινηθούν εναντίον τους, κατά την διάρκεια ελέγχων!

Δεν είναι σενάριο ταινίας, ούτε ανέκδοτο! Η ελληνική κυβέρνηση  αντί να τους εξασφαλίσει ότι θα μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους, τους βάζει να παρακολουθήσουν προγράμματα εκγύμνασης, ώστε να μην κινδυνέψουν σε περίπτωση που βρεθούν απέναντι σε εξαγριωμένους…. επιχειρηματίες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, τα δεκάδες περιστατικά που έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν σε επιχειρήσεις και η αδυναμία του κράτους να προστατεύσει τα στελέχη του ΑΑΔΕ, ώθησε την διοίκηση να υπογράψει συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, δημιουργώντας τμήμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπάλληλοι ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης δυο φορές την βδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα μετά την εργασία τους στις εγκαταστάσεις της Καλλιθέας και Άγιο Κοσμά.

Την εκγύμναση τους έχει αναλάβει ο ομοσπονδιακός προπονητής πάλης και πρωταθλητής Μπάμπης Καλτσίδης, ο οποίος είναι και υπάλληλος της ΑΑΕΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων).

«Δεν φτιάχνουμε ράμπο και πολεμιστές, απλά μαθαίνουμε στους υπαλλήλους πώς να αποφεύγουν κάποια χτυπήματα ή ακόμη και πώς να φύγουν τρέχοντας όταν τα πράγματα στενεύουν», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Μάλιστα, ο κυριος Καλτσίδης αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί ειδικό γκρουπ που θα προπονεί εφοριακούς και τελωνιακούς.

ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top