Ποια είναι η εστεμμένη, καλλονή Κρητικοπούλα που συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην τελευταία του κατοικία

Η φιλόλογος που μαζί με τους βρακοφόρους αποχαιρέτησε τον μεγάλο Έλληνα πολιτικό

Ποια είναι η εστεμμένη, καλλονή Κρητικοπούλα που συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην τελευταία του κατοικία

Σε μια άκρως συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην τελευταία του κατοικία, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός που πέρασε πλέον στην ιστορία, «έφυγε» σε ηλικία 99 ετών για να συναντήσει ξανά την Μαρίκα του.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θάφτηκε δίπλα στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, όπως είχε ζητήσει και λεπτομερώς σχεδιάσει εδώ και χρόνια.

Στο τελευταίο αντίο, εκτός από την οικογένεια του, τους φίλους του, τους πολιτικούς αλλά και τον απλό κόσμο, «το παρών» έδωσαν και οι βρακοφόροι μαζί με τις όμορφες Κρητικοπούλες, συνοδεύοντας την πομπή με το φέρετρο τυλιγμένο με την ελληνική σημαία που ξεκίνησε στις 15:00 από τον Ιερό Ναό τα Αγίας Μαγδαληνής Χανίων, για να καταλήξει στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ.

Μια από τις Κρητικοπούλες που συμμετείχαν σε αυτή την πομπή (η οποία σημειώνουμε πως είχε υποδεχτεί την σορό του πρώην Πρωθυπουργού και στο αεροδρόμιο Χανίων την Τετάρτη), ήταν και η Μαρία Τσαγκαράκη.

Πρόκειται για την νεαρή φιλόλογο και καλλονή εστεμμένη «Μις Κρήτη», η οποία ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, μαζί με τους βρακοφόρους και τις άλλες Κρητικοπούλες, συμμετείχε στον συγκινητικό αποχαιρετισμό.

Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top