ΣΟΚ- Δασκάλα ΚΛΕΙΔΩΣΕ μαθητή Α’ Δημοτικού στην τάξη για 2 ώρες!

Με καταγγελία απάντησαν οι γονείς

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς, όπως κατήγγειλε ένα ζευγάρι, μια δασκάλα κλείδωσε τον 7χρονο γιο τους στην τάξη του σχολείου, μέχρι να τελειώσει την εργασία του.

Ο 7χρονος, μαζί με έναν φίλο του, δεν είχαν τελειώσει αυτά που είχαν να κάνουν στην ώρα τους και η δασκάλα, όπως λένε οι γονείς του, τον κλείδωσε στην τάξη για 2 περίπου ώρες, χωρίς διάλειμμα.

Το μικρό αγοράκι διηγήθηκε το περιστατικό στους γονείς του μόλις γύρισε σπίτι του. Η μητέρα του πήγε αμέσως στο σχολείο, επιβεβαίωσε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση εναντίον της δασκάλας.

Επιπλέον, η μητέρα τόνισε ότι το παιδί της πιεζόταν πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τη συγκεκριμένη δασκάλα, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον φόρτο των εργασιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του 7χρονου έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν βοήθεια λογοθεραπευτή και παραπομπή σε τμήμα ένταξης, αποδείχθηκε, όμως, ότι δεν υπήρχε ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ η δασκάλα αρνείται την καταγγελία και μιλά για «συκοφαντική δυσφήμηση» σε βάρος της.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την απομάκρυνση της δασκάλας από το περιβάλλον του σχολείου, κάνουν λόγο για συστηματικό εκφοβισμό του παιδιού τους, ενώ θα συναντηθούν μαζί της στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Τερζάκης, μίλησε με τη μητέρα του 7χρονου και δήλωσε ότι περιμένει «την έκθεση του διευθυντή του σχολείου και του διευθυντή εκπαίδευσης».
 

 

video: Κρήτη TV

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top