Συνάντηση ΕΛΠΙΔΑΣ από φορείς και εθελοντές του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Συγκινητική εκδήλωση με σημαντικές προσωπικότητες και τιμητικούς επαίνους

Πενήντα χιλιάδες νέοι άνθρωποι έγιναν μέσα σε τρία χρόνια εθελοντές δότες μυελού των οστών. Δέκα από αυτούς έσωσαν ήδη ισάριθμες ζωές και χιλιάδες άλλοι έγιναν υποστηρικτές, ώστε όσοι χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αγωνίζονται για τη ζωή τους, να βγαίνουν νικητές. 

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ενισχύεται μέρα με την μέρα και την Τρίτη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τονίστηκε η σημασία του αγώνα για την αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών και τιμήθηκαν συμβολικά, κέντρα,  φορείς  και εθελοντές δράσης που στηρίζουν την εκστρατεία του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

«Για μένα δεν είστε μόνο οι φίλοι μας σε αυτόν τον αγώνα, είστε η μεγάλη οικογένεια του οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ. Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας: να μην χάνεται ούτε μια ζωή, όταν μπορεί αυτή να κερδηθεί», δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Συγκλονιστικό ήταν το μήνυμα που έστειλε η μητέρα της Άννας, η οποία νοσηλευόταν  για 10 χρόνια στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Πριν από 3 μήνες η Άννα μεταμοσχεύτηκε για δεύτερη φορά.  

«Μην σταματάτε ποτέ. Μπορεί το πλήθος των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην παγκόσμια δεξαμενή να φαντάζει αρκετό, ποτέ δεν είναι! Μείναμε εδώ 10 χρόνια, μέχρι να έρθει η μέρα που προστέθηκε στους δότες ένας  ακόμα, ο απόλυτος συμβατός με την Άννα! Όταν δεν υπάρχουν δρόμοι έτοιμοι, τους φτιάχνετε εσείς», δήλωσε η μητέρα της Άννας, κυρία Μαρία Βλάχου.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητικούς επαίνους σε όσους συμπορεύονται με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την συνεισφορά τους στο έργο της Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών και την πολύτιμη προσφορά τους στο συνάνθρωπο.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει, εάν δεν υπήρχε η ΕΛΠΙΔΑ και το όραμα της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη», δήλωσε από την πλευρά του ο γνωστός καλλιτέχνης και αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρουβάς.

Στη συνάντηση βρέθηκαν μέλη του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, συνεργάτες και φίλοι, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους ως μέλη μιας «οικογένειας» που μοιράζονται κοινά οράματα, εμπειρίες,αλλά και  νέους στόχους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top