"10η Εντολή" στη Λαμία: Γλέντησε, χόρεψε… ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ τη γειτόνισσα του και μετά πήγε για φραπέ!

Συνελήφθη ο δράστης που σκόρπισε τον πανικό

Μαχαίρωσε τη γειτόνισσα

Επεισόδιο της «10ης Εντολής» θυμίζουν όλα όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στη Λαμία, όπου ένας 43χρονος μαχαίρωσε την 63χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά τραυμάτισε το σύζυγό της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr,  ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τη άτυχη 63χρονη και την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ελαφρά στα χέρια τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο σύζυγο της 63χρονης, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια ο 43χρονος δράστης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγε στο καφενείο του χωριού ζήτησε να του φτιάξουν έναν φραπέ, τον πήρε και έφυγε.

Η άτυχη γυναίκα, με βαθύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Στην αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην κοινότητα της Λυγαριάς, οι κάτοικοι της οποίας ήταν στο πόδι, αφού ο 43χρονος με το μαχαίρι κυκλοφορούσε ελεύθερος και κάπου κρυβόταν.

Τελικά μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν, μέσα σε μια αποθήκη όπου κρυβόταν, και τον συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν μέχρι το πρωί στην πλατεία του χωριού και τα έπινε. Κάποια στιγμή μάλιστα, γύρω στις 7:00΄ το πρωί της Τρίτης, συγχωριανοί που πήγαιναν στις δουλειές τους, τον είδαν μαζί με έναν άλλον φίλο του, που τα έπιναν παρέα,  να χορεύουν στην πλατεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top