Τα Πανεπιστήμια εκπέμπουν SOS: Βιασμοί, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων στην ημερήσια διάταξη

Πανεπιστημιακοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στο Star

Καθηγητές Πανεπιστήμιων μιλώντας στο Star κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σε χώρους των ιδρυμάτων αλλά και τις εστίες. Βιασμοί, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Με αποθήκες «πολεμικού υλικού» χαρακτηρίζουν τους χώρους της Νομικής Σχολής και του Πολυτεχνείου καθηγητές Πανεπιστήμιων.

Οι δύο σχολές και κυρίως η αίθουσα Γκίνη στο κτίριο του Πολυτεχνείου αποτελούν τα τελευταία χρόνια το ορμητήριο ομάδων αντιεξουσιαστών.

Οι πανεπιστημιακοί , μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν την ημέρα των φοιτητικών εκλογών, φοβούνται ότι δεν αργήσει να έρθει η ώρα που θρηνήσουμε θύματα.

«Έχουμε εκτεταμένο λαθρεμπόριο τσιγάρων ναρκωτικών, έχω ακούσει και οπλών έχουν συμβεί ένοπλες επιθέσεις με σκοπο τη ληστεία και βέβαια δεν θα αργήσει πολύ και κάποιος φόνος. Αυτοί ανήκουν πλέον στον υπόκοσμο και στο χώρο των κακοποιών παρά στο χώρο ας πουμε της επαναστατημένης νεολαίας. Εγω νομίζω ότι η αστυνομία ξέρει σε μεγάλο βαθμό ποιοι είναι αυτοί», δήλωσε στο Star ο Κίμων Χαντζιμπίρος, καθηγητής του ΕΜΠ.

«Πολλές φορές γίνονται καταλήψεις σε δωμάτια εστιών και με αυτόν τον τρόπο γίνονται εγκληματικές πράξεις. Στο παρελθόν έχει υπάρξει και βιασμός φοιτήτριας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν  στο παιδαγωγικό της Αθήνας  και στο Αριστοτέλειο είναι ενδεικτικές της βίας και της παράνομης συμπεριφοράς.

«Εμείς κλειστήκαμε σε κάποιες αίθουσες φοβισμένοι γιατί κρατούσαν τσεκούρια και ήταν επικίνδυνη η κατάσταση ήταν επιθετικοί χτυπήσαν και φοιτητές», δήλωσε ο Δημήτρης Πλατανάς, φοιτητής του Πολυτεχνείου.

Είναι πλέον αυτονόητο ότι η ζωή των φοιτητών που πηγαίνουν να σπουδάσουν παίζεται κορώνα γράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top