VIDEO-ΣΟΚ: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης στα Χανιά από τον πατέρα της-Την έδενε στο καλοριφέρ και τη χτυπούσε βάναυσα

Ο 55χρονος έχει πάρει ήδη το δρόμο για τη φυλακή/ Πρώτη ανάρτηση: 27-05-2017 20:00

Ένα σοκαριστικό video ντοκουμέντο έφερε στο φως αποκλειστικά η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης».

Στα συγκλονιστικά πλάνα, απεικονίζεται ο εφιάλτης που ζούσε ένα 15χρονο κορίτσι μέσα στο ίδιο της το σπίτι, καθώς ο 55χρονος πατέρας της την κακοποιούσε επί χρόνια,ενώ την έδενε ακόμα και στο καλοριφέρ.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, 55χρονος που υποστήριξε στην απολογία του πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η 15χρονη μην αντέχοντας άλλο το μαρτύριο, το κατήγγειλε στις αρχές.

Το video ντοκουμέντο, προέρχεται από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος ο 55χρονος  στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο 55χρονος πατέρας εκτός από τα παιδιά του κακοποιούσε εδώ και χρόνια και τη σύντροφό του.

Η 15χρονη στην καταγγελία της, υποστήριξε πως  τη χτυπούσε με πλάστη και την πατούσε στον λαιμό. Έφτασε μάλιστα, στο σημείο να τη δέσει στο καλοριφέρ με χειροπέδες.

Μεταξύ άλλων, το κορίτσι είχε υποστηρίξει ότι ο 55χρονος την κακοποίησε και την κράτησε κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο για 3 μέρες, κάτι το οποίο εκείνος αρνείται.

Ο βίαιος πατέρας φέρεται μάλιστα να είχε εμμονές, καθώς είχε τοποθετήσει κάμερες σε όλο το σπίτι, ώστε να παρακολουθεί πότε έβγαινε η 15χρονη από αυτό.  

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. Κάποιοι γείτονες, όπως αποδεικνύεται, γνώριζαν για το μαρτύριο του παιδιού, αλλά δε μιλούσαν, κάτι που αποτελεί επίσης «έγκλημα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top