ΦΡΙΚΗ! Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός με πάνω από 500 φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών στο κινητό του

Μαζί του συνελήφθη κι ένας 32χρονος που φέρεται να τον βοηθούσε- Πρώτη Ανάρτηση 24-05-2017 17:45

Συνελήφθη ένας 42χρονος αλλοδαπός στην Ηλεία, για παιδική πορνογραφία.

Ο 42χρονος χρησιμοποιούσε διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να τα ωθεί να του στέλνουν οπτικοακουστικό υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο. Κάποιες, μάλιστα, από τις φωτογραφίες τις είχε τραβήξει ο ίδιος, ενώ κάποιες του τις έστειλαν τα ίδια τα κορίτσια μετά από εκβιασμό.

Καταγγελία έκαναν οι γονείς μιας ανήλικης στην Κρήτη, την οποία είχε προσεγγίσει ο δράστης και της ζητούσε να του στείλει φωτογραφίες. Η Αστυνομία της Βάρδας, μαζί με την διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από δυο μήνες ερευνών, εντόπισε και συνέλαβε τον 42χρονο στην Ηλεία.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του αλλοδαπού κι εντόπισαν πάνω από 500 φωτογραφίες με γυμνά ανήλικα κορίτσια στο κινητό του τηλέφωνο. Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι ο 42χρονος είχε πάνω από 10 διαφορετικά προφίλ στα social media, τόσο αντρικά όσο και γυναικεία.

Εκτός από τον 40χρονο, συνελήφθη κι ένας 32χρονος, που, σύμφωνα με τις αρχές, γνώριζε και διευκόλυνε τη δράση του 42χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των 2 ανδρών αφορά πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top