Τελικά … φταις που έχεις τρελαθεί κι εσύ με το Survivor; To ρεπορτάζ του star.gr που θα σου ανοίξει την όρεξη!

Ζήσε μια γευστική εμπειρία σαν να είσαι στον Άγιο Δομίνικο! - Πρώτη Ανάρτηση 24-05-2017 16:08

Εντάξει, φταις λίγο, γιατί δεν σταματάς, όπως όλοι άλλωστε, να μιλάς για αυτό! Μέχρι που σκέφτεσαι να δηλώσεις συμμετοχή στο επόμενο Survivor… Δεν είναι απαραίτητο, όμως, να φτάσεις μέχρι την άλλη άκρη της γης για να νιώσεις Διάσημος ή Μαχητής! Απλά πέρνα από τη Νέα Σμύρνη στο “Κεφτές και δε φταις” και ζήσε τη…γευστική εμπειρία ενός γεύματος Survivor σαν να είσαι στον Άγιο Δομίνικο!

Τα επιχειρηματικά μυαλά της Αθήνας αποφάσισαν να μετατρέψουν ακόμη και εστιατόρια σε στίβο μάχης! Το Κεφτές και δε φταις ντύθηκε εξωτικά και προσφέρει 36 διαφορετικά πιάτα με θέμα το Survivor και τους αγαπημένους παίκτες του.  Το star.gr επισκέφθηκε το μαγαζί και σας παρουσιάζει το πιο viral μενού της Αθήνας. Τον Ντάνο μπορεί να μη τον δείτε από κοντά, όμως μπορείτε να ζητήσετε τον «κεφτέ Ντάνος», τον «κεφτέ του Bo-Bo», ακόμη και της Λάουρα, ο οποίος ψήνεται…αργά αργά!

Όπως χαρακτηριστικά είπαν οι ιδιοκτήτες στο star.gr: «Από τότε που βγάλαμε το μενού ο κόσμος έχει διπλασιαστεί, κυρίως οι νεαρότερες ηλικίες. Η έκπληξη είναι το ότι έρχονται πολλά παιδιά του Δημοτικού τα οποία βλέπουν φανατικά το παιχνίδι. Ξέρουν τα πάντα για τους παίκτες και ζητάνε πάντα τον κεφτέ του Μάριου ή του Ντάνου».

Από το ρεπορτάζ του star.gr όμως δε μπορεί να λείπει η γνώμη του κόσμου: «Εμείς ως γυναίκες το βλέπουμε για τα αγωνίσματα αλλά και τις ίντριγκες!»

«Στηρίζουμε Μπο! Από τότε που έχασε κιλά έγινε και πολύ ωραίος! Ο Ντάνος έχει χάσει λίγο τον φαν κλαμπ του, πολύ νευρικός είναι τελευταία».

Τα αγόρια από την άλλη, έχουν αδυναμία στις γυναίκες παίκτριες και κυρίως στη Λάουρα, την Ειρήνη Κολιδά αλλά και την Ευρυδίκη. «Ερχόμαστε για το Survivor μενού γιατί σου δίνει μια αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο ζεις κι εσύ το παιχνίδι. Έχει χαβαλέ, τρως  μέσα στα μπαμπού και τις καρύδες πιάτα από τον Άγιο Δομίνικο, είναι σα να μην είσαι στην Αθήνα».

Στο τέλος δοκιμάσαμε κι εμείς τα πιάτα του Αγίου Δομίνικου και συμφωνήσαμε ότι…τελικά όλοι φταίμε που βλέπουμε Survivor, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!!

 

Της Σοφίας Γαλάνη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top