Μια μουσική βραδιά από την πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν για τα Παιδικά Χωριά SOS

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Βρεφών SOS

Μια μουσική βραδιά από την πρεσβεία της Δημοκρατίας του Α

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα διοργανώνει, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30, στην αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο “Impression”, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

H Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, πιστεύοντας ότι ο πολιτισμός φέρνει πιο κοντά τους λαούς, συνεχίζει την πολιτιστική της δραστηριότητα και παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη μουσική τζαζ του Αζερμπαϊτζάν. Το Αζερμπαϊτζάν, άλλωστε, έχει μία από τις πιο αξιοθαύμαστες μουσικές ιστορίες, με δεκάδες μουσικά όργανα και έχει αναπτύξει μία ισχυρή μουσική σκηνή τζαζ με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει το ορχηστρικό συγκρότημα Emil, Enver and Friends, στο οποίο συμμετέχει ο Emil Afrasiyab, ένας από τους πιο διάσημους τζαζ-πιανίστες του Αζερμπαϊτζάν. Ο Emil Afrasiyab ειδικεύεται σε κλασικό τζαζ και παραδοσιακό Mugam-τζαζ και έχει παίξει σε περισσότερες από 40 χώρες τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι.

Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην τιμή των 15,00 Ευρώ, 10,00 Ευρώ και 7,00 Ευρώ φοιτητικό.

Πληροφορίες στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top