ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι λεπτομέρειες για το τροχαίο στο Ηράκλειο! Το παιδικό παιχνίδι που στάθηκε μοιραίο για τον 7χρονο

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι λεπτομέρειες για το τροχαίο στο Ηράκλειο

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Ηράκλειο με θύμα ένα 7χρονο τετραπληγικό αγοράκι.

Όπως έχει μεταδώσει και το star.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του και στο οποίο επέβαιναν μαζί τους η γυναίκα του και τα άλλα δύο τους παιδιά, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε γκρεμό τριών μέτρων.

Σύμφωνα με το ekriti η οικογένεια επέστρεφε από τις καθιερωμένες φυσιοθεραπείες που έκανε ο μικρός Νίκος. Αστυνομική πηγή μετέφερε ότι τα παιδιά στο πίσω κάθισμα είχαν ξεκινήσει ένα παιχνίδι και το ένα πείραζε το άλλο. Ο μικρός Νίκος έδειχνε χαρούμενος και έπαιζε με τα αδέλφια του.

Κάποια στιγμή το αγοράκι ανέβηκε πάνω σε ένα από τα δύο αδέλφια του, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του σώματός του να έχει βγει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Ο πατέρας με το δεξί του χέρι, προσπάθησε να συνετίσει τα παιδιά και να τραβήξει προς τα μέσα το σώμα του 7χρονου.

Όμως το αριστερό του χέρι γλίστρησε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να τραβήξει τον μικρό Νίκο μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ΙΧ να τον καταπλακώσει και να τον σκοτώσει.

Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ο πατέρας βγήκε από το αυτοκίνητο, πήρε τον μικρό στα χέρια του και άρχισε να περπατά για να βρει βοήθεια. Την ίδια ώρα η μητέρα κάλεσε έναν οικογενειακό τους φίλο ο οποίος και συνάντησε τον πατέρα με τον μικρό στην αγκαλιά την ώρα που πήγαινε να τους βρει.

Τους βοήθησε να πάνε λίγο πιο πάνω ώστε να τους βρει το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε μετά από λίγη ώρα. Οι διασώστες έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί που βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Για αρκετή ώρα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή, όμως ο μικρός Νίκος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Κανείς από την υπόλοιπη οικογένεια δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top