Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής της Γιάννας-Βρέθηκε η μητέρα από το Μενίδι που είχε εξαφανιστεί

«Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη»

Βρέθηκε η εξαφανισμένη μάνα απο το Μενίδι

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της Ιωάννας Χατζημανωλάκη, είπε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η αδερφή της.

Η Λίτσα Χατζή, ανακουφισμένη και ευγνώμων που η εξαφανισμένη αδερφή της επέστρεψε και πάλι στο σπίτι, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο ανέφερε:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδερφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή διπλά στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και συντομα θα γίνει καλά! Σας υπερευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!!»

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤHΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Όπως σας έχει ηδη ενημερώσει το star.gr, η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη, μάνα τριών παιδιών, είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου 2017 από το σπίτι που έμενε με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Οι συγγενείς της αγνοούμενης μητέρας από το Μενίδι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν μέσα στη νύχτα άνοιξαν την πόρτα που τους χτυπούσαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, η εξαντλημένη γυναίκα που αντίκρισαν, ήταν η Γιάννα που αναζητούσαν παντού επί 20 ημέρες!

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη.

Όταν η κοπέλα συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Η ίδια είπε πως έτρωγε... ό,τι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην  αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να  δώσει άλλες εξηγήσεις.

Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της, ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας.

Η νεαρή Γιάννα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, και δέχεται ιατρική φροντίδα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top