It’s a boy! Γονείς έγιναν Απόστολος Τζιτζικώστας και Ελεάννα Βλαχου (ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)

"Βροχή" ευχών δέχεται ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Είναι ανεβασμένος, στα σύννεφα πετάει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς η σύζυγος του Ελεάνα Βλάχου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σήμερα Δευτέρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζιτζικώστας junior ζυγίζει 3.5 κιλά και γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε μέσω Facebook, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιός μας!» έγραψε, προκαλώντας "βροχή" σχολίων και likes. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Πήλιο σε κλειστό κύκλο, με λίγους συγγενείς και καλούς φίλους, τον Νοέμβριο του 2014. Τότε ο κύριος Τζιτζικώστας είχε γράψει στα social media «ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια».

Αν και η όμορφη σύζυγος του κυρίου Τζιτζικώστα είναι γνωστή στην συμπρωτεύουσα, κρατά χαμηλούς τόνους. Στο παρελθόν εργάστηκε για λίγο ως μοντέλο, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και σε video clip του Σταμάτη Γονίδη, στο τραγούδι «έχω πετάξει μαζί σου».

Τα τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας και στέκεται διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τις δικές της υποχρεώσεις. Οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top