ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο

Απαντά αν μπήκε με το όπλο στο κτίριο και λέει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ή να τραυματίσει κανέναν

Για τους λόγους που αποφάσισε να βγάλει όπλο έξω από το Εφετείο και να πυροβολήσει στον αέρα, μίλησε ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την σύλληψή του.

Ο Μανώλης Βουρβαχάκης ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών και 2 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική καταβολή 1.500 ευρώ, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εμφανίστηκε μετανιωμένος, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ή να τραυματίσει κανέναν.

Πώς έγινε η αρχή του κακού:

«Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να μην συμβεί καθόλου. Περιμέναμε να πει ο δικαστής ξέρετε κάτι, την Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη θα γίνει το δικαστήριο. Και ακούσαμε ότι θα γίνει του χρόνου, ενώ έχουν περάσει από το 2012, 5 χρόνια!(…) Μιλάμε για μια απαγωγή. Χάσαμε έναν άνθρωπο έτσι; Ένα κοπέλι 26 χρονών. Εγώ εκείνην την ώρα αισθάνθηκα εκμηδενισμένος. Τέλος δηλαδή δεν υπάρχει!».

Για ποιο λόγο αποφάσισε να πυροβολήσει «στον αέρα»;

«Η αιτία ήταν η αναβολή της δίκης, η κοροϊδία. Υποφέρουμε. Τι να σας πω, δεν υπάρχει κάτι για να πούμε ότι είμαστε περήφανοι για την χώρα ή την πατρίδα μας όπως την κάνανε».

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

«Δεν υπήρχε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να υπάρξει ατύχημα. Ξέρω την απόσταση, κοίταξα πολύ καλά προς τα πού θα πάνε και πού θα σκάσουνε τα βλήματα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τραυματίσω κανέναν άνθρωπο και δεν είχα πρόθεση να τραυματίσω ή να σκοτώσω κανέναν».

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

«Ποτέ δεν πέρασε το όπλο στο Εφετείο. Δεν υπήρχε περίπτωση, θα μου το παίρνανε. Το είχα έξω, σε μια κοπέλα που ήταν σε άγνοια. Δεν ήξερε. Της είπα ότι έχω μέσα ένα μαχαίρι και ότι δεν ήθελα να το δείξω. Όλα ήταν υπ’ ευθύνη μου. Τα πάντα!»

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Όσο για την αντίσταση κατά του αστυνομικού, δεν υπήρξε καμία αντίσταση. Απλώς του είπα φίλε μου δεν θέλω να πέσω κάτω, δεν θα με ρίξεις. Περίμενε να σου δώσω το τσαντάκι μου. Μέσα εκεί είναι το όπλο να το πάρεις!» κατέληξε ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top