ΜΑΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ! Θηλάζει μαζί με το δικό της και το μωρό που παράτησαν μέσα σε χαρτοκιβώτιο

Τι λέει για την απόφασή της αυτή

Η Φωτεινή πριν 8 μήνες έφερε στον κόσμο της κορούλα της. Όταν όμως έμαθε για το νεογέννητο που εγκατέλειψαν μέσα σε χαρτόκουτο στο κέντρο της Ρόδου, δεν το σκέφτηκε στιγμή και προθυμοποιήθηκε να το θηλάσει και αυτό, όπως κάνει και για την κόρη της.

Η νεαρή γυναίκα από τον Αρχάγγελο της Ρόδου συγκίνησε τους πάντες με την απόφασή της αυτή και μίλησε στη Ροδιακή για τους λόγους που αποφάσισε να το κάνει.

«Ένιωσα θλίψη. Θλίψη. Αν συναντιόμασταν με τη βιολογική μητέρα δεν ξέρω ακριβώς τι θα μπορούσα να πω. Αυτό που τώρα μπορώ να πω, αν κάπου βλέπει, διαβάζει ή μας ακούει είναι: “Γύρνα στο παιδί σου και όπως όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν το μωρό, θα βοηθήσουν κι εσένα να το μεγαλώσεις”. Δεν γίνεται ένα μωράκι να πάει σε μια άλλη οικογένεια και να δεχθεί την αγάπη που θα δέχονταν από τη μητέρα του. Ναι, εγκατέλειψε το μωρό, το εγκατέλειψε, αλλά δε νομίζω ότι μια μάνα από μόνη της, θα το έκανε τόσο εύκολα», είπε η Φωτεινή.

Δεν έκρυψε μάλιστα την επιθυμία της να υιοθετήσει αν χρειαστεί το μωρό αυτό, αν και όπως επεσήμανε κανείς δε θα μπορέσει να αναπληρώσει την αγάπη της αληθινής του μητέρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top