Mόνο στο Star: Μιλούν οι γείτονες του άνδρα που κρατούσε φυλακισμένη την 47χρονη- "Ήταν πολύ τρομοκρατημένη" λέει η αδελφή της!

Δείτε το βίντεο - Πρώτη ανάρτηση 13-05-2017 21:45

Μετά από πολλές εβδομάδες, οι συγγενείς της 47χρονης βρίσκουν την αδερφή τους σε ένα σπίτι στα Σεπόλια. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης την βοηθούν να κατέβει τα σκαλιά και να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς της. Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της στις 22 Απρίλιου αλλά τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις αρχές Μάρτη. Η ιστορία της σοκάρει.

Η κόρη της και η αδερφή της, την αναζητούσαν παντού και στο τέλος απευθυνθήκαν και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολουλη. Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια, χτυπούσαν τα παντζούρια ώστε να δουν αν ήταν κάποιος μέσα.

«Κάναμε εμείς κάποιες διαδικασίες για να την βρούμε. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε με τίποτα και πουθενά. Υποψιαζόμασταν ότι βρισκόταν σε αυτό το σημείο. Γνωριζόταν με αυτόν τον άνθρωπο» ανέφερε η αδελφή της, Έλενα Σόϊμπερ στο Star.

Η 47χρονη Τερέζα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας εντοπίστηκε στην μονοκατοικία των Σεπολίων, η οποία ανήκει σε έναν συνομήλικο της και γνωστό της από παλιά. Οι κάτοικοι της περιοχής την έβλεπαν να τον βοηθά στην δουλειά του.

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Αν ήθελε, μπορούσε να φύγει από το σπίτι» ανέφερε μια γειτόνισσα» και πρόσθεσε: «Έξω δεν την είχα δει, την φωνή της όταν περνάγαμε την ακούγαμε!»

«Ευτυχώς την βρήκαμε καλά στην υγεία της, ζωντανή και παρακάτω θα δούμε. Ήταν πολύ τρομοκρατημένη και δεν μπορούσε να μιλήσει ιδιαίτερα, δεν καθίσαμε να το συζητήσουμε εκείνη την ώρα γιατί ήταν χάλια και η ψυχολογία. Απλά καθίσαμε σε μια γωνία και λέγαμε άλλα πράγματα για να ηρεμήσει ο εγκέφαλος της, να σταματήσει να φοβάται» ανέφερε η αδελφή της.

Τελικά ο 47χρονος ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι ρακοσυλλέκτης, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top