Στο Star η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: Τι λέει για τον ξάδερφό της που πυροβόλησε στο Eφετείο-«Είναι πολύ καλό παιδί»

Δείτε στο video πόσος χρόνος χρειάστηκε μέχρι η ασφάλεια του κτιρίου να αντιληφθεί τι είχε συμβεί!

Άγνωστο παραμένει αν ο οπλοφόρος είχε μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου με το όπλο. Η εισαγγελία Εφετών παρακολουθεί την υπόθεση και ανάλογα με την εξέλιξη θα δοθεί εντολή έρευνας για τα μέτρα ασφαλείας. Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου καταδίκασε την ενέργεια και ζητά μόνο την δικαίωση του παιδιού της.

Όπως θα δείτε και στο video, απο την στιγμή των πυροβολισμών, ο μοναδικός που δεν πάγωσε ήταν ο 44χρονος ξάδερφος. Παρατηρήστε μόνο πόσος χρόνος χρειάστηκε μέχρι κάποιος να αντιδράσει...

Ο θείος του αδικοχαμένου Μάριου, απομακρύνεται από το κτίριο του Εφετείου σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό με έναν ακόμα συγγενή του.

Κάνεις δεν τον ακολουθεί… Ένας τροχονόμος τους σταματά και εκείνοι του δείχνουν με τις κινήσεις τους ότι όλα είναι καλά. Δυο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, παρακολουθούν την συζήτηση χωρίς να ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν.

Προχωρούν, σαν να πηγαίνουν βόλτα στο πεζοδρόμιο της οδού Λουκάρεως. Ο αστυνομικός ενημερώνεται για το τι προηγήθηκε, βάζει το χέρι στο όπλο και τρέχει πίσω τους μαζί με έναν ακόμα συνάδελφο του

.

Ένας τρίτος αστυνομικός που βλέπει τους συνάδελφους του να προσπαθούν να κάνουν σύλληψη, τραβά το όπλο του και σημαδεύει τον 44χρονο ώστε να τον ακινητοποιήσει. Χρειάστηκε 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα για να αντιδράσει ένας από τους δεκάδες αστυνομικούς, υπευθύνους για την ασφάλεια του Εφετείου.

Ο 44χρονος ήταν από νωρίς στο Εφετείο. Αρχικά αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε μπει στην αίθουσα αλλά στη συνέχεια το παραδέχτηκε χωρίς να πει πως έφτασε το όπλο στα χέρια του.

Στην είσοδο του Εφετείου, υπάρχει ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης όπλων και εκρηκτικών. Τι ακριβώς συνέβη λοιπόν; Πέρασε από το μηχάνημα αλλά το όπλο δεν εντοπίστηκε; Μήπως οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για τον έλεγχο δεν του έδωσαν την δέουσα σημασία; Ή ο 44χρονος πήρε το όπλο από κάποιον άλλον όταν βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ STAR Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ

Στην ερώτηση αν ο ξάδερφός της το έκανε αυτοβούλως και αν την είχε ρωτήσει προηγουμένως, η Βαρβάρα Θεοδωράκη απάντησε:

«Κανέναν (δεν είχε ρωτήσει). Ό,τι κάνει, το κάνει μόνος του. Δεν είχε ρωτήσει τίποτα. Δε θέλω να ανακατευτώ σ'αυτή την ιστορία. Ο άνθρωπος αυτός, δεν πρέπει να τον κατηγορούμε, είναι πολύ καλό παιδί».

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών βρίσκεται σε επαφή με την αστυνομία. Αναμένει τις καταθέσεις να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο κτίριο. Αν φανεί ότι κατάφερε να μπει μέσα στα δικαστήρια με το όπλο θα δοθεί εντολή για έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας και τους ελέγχους που γίνονται κατά την είσοδο των πολιτών. Ο 44χρονος που κατείχε παράνομα το όπλο, θα οδηγηθεί αύριο στην δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top