Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε γυναίκα στέλεχος του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο! ΕΞΑΛΛΟΣ ο Καραμέρος! ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εαυτού έσκιζε (ξανά) αφίσες ο ιδρυτής του κόμματος Δημιουργία Ξανά! -Πρώτη ανάρτηση: 11-05-2017 18:39

Σε ρινγκ μετατράπηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη! 

Σύμφωνα με καταγγελίες μελών του περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και του αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Καραμέρου, ο Θάνος Τζήμερος επιτέθηκε με μπουνιές στην Αλεξάνδρα Μπαλού, η οποία είναι στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

A.Mπαλού

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, αφού προηγουμένως έσκισε αφίσες του ΚΚΕ. Αμέσως μετά την επίθεση το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφάσισε την αποβολή του δράστη.

Ο κύριος Καραμέρος ανέβασε στο twitter σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, χαρακτηρίζοντας «επικίνδυνο» και «προκλητικό» τον κύριο Τζήμερο.

«Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες» έγραψε στο πρώτο tweet, ενώ στη συνέχεια ανέβασε και δεύτερο γράφοντας «Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού. Επικίνδυνος».

Λίγα λεπτά μετά, ανέβασε και άλλο tweet, γράφοντας «οι στιγμές μετά τις γροθιές στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκίζει αφίσες και να προκαλεί».

Ο κύριος Τζήμερος έχει έρθει ξανά στα χέρια με στελέχη του ΚΚΕ στο παρελθόν, ενώ συνηθίζει να σκίζει τις αφίσες που αναρτούν. 

«Υπερασπίστηκα το δικαίωμα να έχω αφίσα και αυτός ως θρασύδειλος, με χτύπησε και μου επιτέθηκε 2 και 3 φορές. Συγκρούστηκε και με άλλους περιφερειακούς συμβούλους, που τελικά τον έβγαλαν έξω από το περιφερειακό συμβούλιο», δήλωσε μετά το επεισόδιο η κα Μπαλού.

«Είμαι θύμα κι όχι θύτης» υποστηρίζει ο Θάνος Τζήμερος, υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη του ΚΚΕ τον απειλούσαν και του έσκισαν το πουκάμισο, επειδή κατέβασε τις αφίσες του ΠΑΜΕ από δημόσιο χώρο.

«Είναι και τραμπούκοι και συκοφάντες. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς ανάποδα απ΄ότι περιγράφονται. Μια ομάδα τραμπούκων του ΚΚΕ μου επιτέθηκε στα έδρανα, εκεί που καθόμουν, μετά από ένα 20λεπτο αφότου είχα κατεβάσει τις αφίσες».

Κόντρα για μια αφίσα ξέσπασε και ανάμεσα στις νεολαίες του ΠΑΣΟΚ και του Κομμουνιστικού Κόμματος. Η Παν σπουδαστική κίνηση , δηλαδή η νεολαία του ΚΚΕ, ενόψει των φοιτητικών εκλογών, εμπνεύστηκε από την τηλεοπτική σειρά  Walking Dead.

Έτσι δημιούργησε μια αφίσα με τίτλο  Pasoking Dead, όπου εμφανίζονται ως ζόμπι η Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου. Από κάτω ακριβώς υπάρχει το μήνυμα «Μην τους αναστήσεις». Έντονα αντέδρασε η νεολαία του ΠΑΣΟΚ.
 
ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ:
Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.
 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top