ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟΜΑΤΑ: Νέα μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης-«Είχε δεμένες γάζες στο κρεβάτι»

Η αστυνομία «ανοίγει» τον υπολογιστή του και ξεψαχνίζει όλα τα αρχεία και τον σκληρό δίσκο

Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως περισσότερα στοιχεία για τις κινήσεις του κατηγορούμενου για το βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη, από γυναίκες που απάντησαν στην αγγελία του. Είναι τυφλός ή όχι; Απάντηση αναμένεται να δώσει η κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα.

Η κοπέλα που θα ακούσετε στο video, αναζητούσε δουλειά για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Όταν είδε την αγγελία του 52χρονου επικοινώνησε μαζί του και πήγε στο υπόγειο της Δάφνης. Μόλις τον είδε πάγωσε από το βλέμμα του, αλλά και την εικόνα του διαμερίσματος. Στο κρεβάτι υπήρχαν δεμένες μακριές γάζες. Οταν τον ρώτησε γιατί τις έχει, η απάντησή του την παραξένεψε.

Μου λέει τις έχω για να με βοηθάνε να ξαπλώνω και να σηκώνομαι. Τις είχε με κόμπους τις γάζες, αγορασμένες από το φαρμακείο. Αλλά από την κάτω πλευρά του κρεβατιού, τις είχε χωμένες κάτω από το στρώμα. Αλλά φαινόταν στις άκρες.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν κατέγραφε τις ερωτικές του πράξεις. Ωστόσο οι αρχές περιμένουν την επεξεργασία του υλικού που κατασχέθηκε από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία θα ξεψαχνίσει όλο το υλικό και τα αρχεία που βρέθηκαν στο ημιυπόγειο της οδού Όθωνος, για να διαπιστωθεί αν είχε μεταφερθεί οπτικό υλικό από την κάμερα που κατέγραφε τις πράξεις του, στον υπολογιστή.

Ένα ακόμη ζητούμενο είναι αν είναι τυφλός σε ποσοστό 95% και αν το πιστοποιητικό το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει είναι γνήσιο.

Την απάντηση θα δώσει η κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top