Με ανοιχτές αγκάλες περιμένουν τον Τσίπρα στον Εύοσμο! Συγκέντρωση από επιτροπή κατοίκων

Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου θα επισκεφθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, όμως από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτό μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Ευόσμου, που τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες.

Τα μέλη της επιτροπής πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Υγεία και για το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας της περιοχής υπολειτουργεί.

Μιλώντας στην εκπομπή Live U, η κυρία Μπακιρλή Ελένη, εργαζόμενη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κατήγγειλε το γεγονός ότι η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να προσεγγίσουν το Κέντρο Υγείας, λέγοντας ότι οργανώνουν φιέστες μόνο για τους εαυτούς τους και κλείνουν τους δρόμους στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Όπως είπε το Κέντρο Υγείας Ευόσμου υπολειτουργεί καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτές, χειριστές, παρασκευαστές και μικροβιολόγους.

«Πώς θα το λειτουργήσουν μέσα σε 20 μέρες; Θα κάνουν τα εγκαίνια για να το δείξουν, και από εκεί και πέρα θα λειτουργήσει με αποσπασμένους γιατρούς, με ελαστικές μορφές εργασίας και με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που θα το μετακινούν κάθε φορά και σε άλλο κέντρο, μετατρέποντας το προσωπικό σε λάστιχο», είπε η κυρία Μπακιρλή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top