ΠΗΓΕ σε συναυλία και έπεσε ΝΕΚΡΟΣ – Το ναρκωτικό speed τον οδήγησε στο θάνατο

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία

ΠΗΓΕ σε συναυλία και έπεσε ΝΕΚΡΟΣ

Μία συναυλία πήγε να παρακολουθήσει το βράδυ του Σαββάτου ένας 20χρονος φοιτητής στο ΤΕΙ Σερρών, η έξοδος όμως αυτή με τους φίλους του στάθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε προμηθευτεί μαζί με την παρέα του εισιτήρια για να πάει στο Fasma Festival, στον πολυχώρο Χυτήριο, στο μεγαλύτερο πάρτι για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Όμως γύρω στις 06:00 το πρωί της Κυριακής ο 20χρονος φοιτητής άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και μετά από μια ώρα διεκομίσθη εν ζωή με ασθενοφόρο στον Άγιο Σάββα, όπου και κατέληξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φοιτητής είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού speed, το οποίο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο φεστιβάλ την ώρα που λιποθύμησε ο νεαρός ότι οι φίλοι του αναζητούσαν με αγωνία ένα μπουκάλι νερό για να τον συνεφέρουν, ενώ στο σημείο έσπευσε μία γιατρός ΜΚΕ, η οποία ήταν ορθοπεδικός, συνεργαζόταν με την εταιρεία που διοργάνωνε το φεστιβάλ και παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Προσθέτουν ακόμα ότι οι εθελοντές της εταιρείας που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν τον φοιτητή.

 Η διοργανώτρια εταιρεία του φεστιβάλ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, τονίζοντας ότι έκανε ό,τι έπρεπε να για προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκ μέρους όλης της διοργάνωσης του Fasma Festival, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας, και να απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού συνανθρώπου μας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ειδικότερα κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης του Fasma Festival, ήτοι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα περίπου 7.00 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι νεαρός μεταφέρθηκε από τον εσωτερικό χώρο, στον προαύλιο χώρο που διεξαγόταν το φεστιβάλ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο ιατρός του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα ιατρός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Actionmed Γιατροί Εν Δράσει» (με αριθμό ΤΣΑΥ 120065) του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήταν παρόντες ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας, καθώς και το προσωπικό ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του ιατρού, ο νεαρός βρέθηκε προ της διακομιδής του στο νοσοκομείο σε ημιληθαργική κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα. Κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς εξέπνευσε στο Νοσοκομείο τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας. Ευθύς αμέσως  αναστείλαμε την λειτουργία των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Fasma Festival.

Εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top