ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στην Πάτρα: Γυναίκα ψέκασε μαθητές με σπρέι πιπεριού-Στο νοσοκομείο τα παιδιά

Απίστευτο περιστατικό σε Λύκειο της πόλης - Στο αστυνομικό τμήμα κάποιοι από τους πρωταγωνιστές

Μαθητές σπρέι πιπεριού

Ακόμη ένα απίστευτο γεγονός με πρωταγωνιστές νεαρούς μαθητές βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες μόνο ημέρες μετά τον πανικό που είχε προκληθεί στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε παιδιά που πήγαιναν στο Λύκειο γιατί τον ενοχλούσαν.

Το περιστατικό αυτή τη φορά συνέβη σε Λύκειο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, όλα ξεκίνησαν όταν όπως καταγγέλλει μία γυναίκα, ομάδα μαθητών εκτός του σχολείου που βρισκόταν στη γειτονιά της, την μπουγέλωσε και στη συνέχεια της έριξε στα πόδια κροτίδα.

Εκνευρισμένη  η γυναίκα πήγε στο σχολικό συγκρότημα των παιδιών, προκειμένου να τους ζητήσει εξηγήσεις για το λόγο της επίθεσης. Όταν έφθασε εκεί, όπως υποστηρίζει η ίδια, αναγνώρισε από την παρέα τρία παιδιά, και πιο συγκεκριμένα δύο ανήλικα και έναν 18χρονο. Εκεί λογομάχησαν έντονα και πάνω στον καβγά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα έβγαλε από την τσάντα της ένα σπρέι, πιθανότατα πιπεριού, και ψέκασε στο πρόσωπο τα παιδιά.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι καλά στην υγεία τους.

Ωστόσο, η γυναίκα όσο και ο μεγαλύτερος από τους νεαρούς κρατούνται στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, για αλληλομηνύσεις, ενώ η γυναίκα απειλεί πως θα μηνύσει και τον διευθυντή του σχολείου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top