Παρέμβαση Αρείου Πάγου: Φροντίστε με κάθε τρόπο την οικογένεια της 6χρονης Στέλλας

Η Ξένη Δημητρίου ζητά από την Εισαγγελία Ανηλίκων να ληφθεί κάθε αναγκαία ενέργεια για τον δίδυμο αδερφό της

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την 6χρονη Στέλλα

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από την Αγία Βαρβάρα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, με παρέμβαση του ο Άρειος Πάγος ζητά από την Εισαγγελία Ανηλίκων να φροντίσει με κάθε τρόπο την οικογένεια του κοριτσιού και τον δίδυμο αδερφό της.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Ανηλίκων να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες για τη φροντίδα άλλων ανήλικων παιδιών της οικογένειας της άτυχης Στέλλας σε περίπτωση που υπάρχουν, όπως επίσης να παρασχεθεί κάθε μορφής υποστήριξη και συμπαράσταση στην μητέρα της άτυχης Στέλλας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το 6χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα του ίδιου της του πατέρα, ενός 61χρονου απόστρατου αστυνομικού, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Ο παιδοκτόνος ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια δολοφονία, αφού σκότωσε το 6χρονο κοριτσάκι, έβαλε το άψυχο κορμάκι της σε σακούλες σκουπιδιών και το πέταξε μαζί με την αγαπημένη της κόκκινη κουβέρτα, σε ένα κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Να σημειώσουμε τέλος, πως κατά την απολογία του (ανήμερα της κηδείας της 6χρονης κόρης του) ο 61χρονος αντί να  εμφανιστεί μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του, που δεν την χωρά ανθρωπινος νους, εκείνος έλεγε ότι φταίει η κακιά η ώρα, ενώ υποστήριξε ότι υπήρξε και ο ίδιος κακοποιήμενο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, στο απολογητικό του υπόμνημα ο 61χρονος πρώην αστυνομικός, φέρεται να υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται να αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 6 ετών, πράγμα για το οποίο, όπως λέει  δεν έχει μιλήσει ποτέ πουθενά. Ο κατηγορούμενος και πατέρας της άτυχης Στελλίτσας φέρεται να υποστηρίζει πως ο χωρισμός του με την προηγούμενη σύζυγό του, τον οδήγησε στην... κατάθλιψη, τονίζοντας ότι δεν είχε αίσθηση του τόπου και του χρόνου όταν έγινε το κακό. «Ήμουν σε πανικό» φέρεται να αναφέρει.

Τραγικό πρόσωπο στην όλη ιστορία, ο 6χρονος δίδυμος αδερφός της Στέλλας, ο οποίος αναζητά συνεχώς την αδερφή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top