Εκδόθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Silver Alert για τον εξαφανισμένο αστυνομικό! Έφυγε παίρνοντας μόνο το όπλο του

"Δεν ξέρουμε αν ζει" δήλωσε στο Star ο αδερφός του

Εκδόθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Silver Alert για τον εξαφανισμένο αστυ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 38χρονου αστυνομικού, του Αντώνη Δημοτάκη, που «άνοιξε η γη και τον κατάπιε». Όπως το star.gr σας έχει ήδη ενημερώσει, το τελευταίο άτομο που είδε τον 38χρονο είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή. 

Πιο συγκεκριμένα, τα ίχνη του 38χρονου εξαφανίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Ο Αντώνης Δημοτάκης έχει ύψος 1,84 και γαλαζοπράσινα μάτια. Την ώρα που εξαφανίστηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και σκούρο ροζ πουκάμισο.

Για τον αστυνομικό, εκδόθηκε Silver Alert, κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ. και η φωτογραφία του δόθηκε στη δημοσιότητα.

"Δεν ξέρουμε αν ζει ακόμα"

Ο αδερφός του 38χρονου μίλησε χθες, Τρίτη, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι δεν ξέρει αν ο αδερφός του ζει ακόμα.

«Σύμφωνα με τα σενάρια εθεάθη στο Θησείο… εθεάθη στη Γλυφάδα. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο αδελφός μου ζει», είπε αρχικά, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με την ψυχολογία του αγνοούμενου με αφορμή την απόσπαση του, απάντησε ότι «δεν μου είχε πει κάτι, γιατί δεν μίλαγε πολύ για την εργασία του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είσαι 17-18 χρόνια σε μια υπηρεσία και πας αλλού, σίγουρα θα σου φαίνεται κάπως».

«Ο αδελφός μου ήταν ελεύθερος και απ’ ότι γνωρίζω δεν είχε σχέση. Οι πληροφορίες μας λένε ότι κινείται στην Αθήνα.  Τα έχει αφήσει όλα πίσω (ταυτότητα, χρήματα, κάρτες, κλειδιά σπιτιού, αμαξιού). Το μόνο που έχει πάρει μαζί του είναι το όπλο του», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο αδελφός του συνήθιζε να γυμνάζεται στον Υμηττό και στο Θέατρο Βράχων και ότι το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο στρεσαρισμένος. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι ο αγνοούμενος δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα.


 

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top