ΔΙΑΖΥΓΙΟ την πρώτη νύχτα του γάμου! Η απάντηση της νύφης που έκανε έξαλλο τον γαμπρό

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα-Πρώτη ανάρτηση:03-05-2017 12:22

ΔΙΑΖΥΓΙΟ την πρώτη νύχτα του γάμου

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα την πρώτη νύχτα γάμου ενός νεόνυμφου ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το dete, πριν από λίγε μέρες έγινε ένας λαμπρός γάμος, αρκετά πλούσιος που είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό από τις δύο οικογένειες, όταν το ζευγάρι βρισκόταν ακόμα σε μικρή ηλικία.

Γαμπρός και νύφη γλέντησαν και χόρεψαν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης μαζί με τους καλεσμένους τους, όμως η ευτυχία μετατράπηκε γρήγορα σε δυστυχία.

Όταν οι νεόνυμφοι αποσύρθηκαν για να ζήσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, ο γαμπρός ρώτησε την καλή του να του πει με πόσους άνδρες έχει πάει στο παρελθόν.

Εκείνη έκανε το λάθος να του απαντήσει ότι είχε σχέση με διάφορους άνδρες πριν από εκείνον, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον γαμπρό, ο οποίος πήρε το… καπελάκι του και έφυγε, ζητώντας διαζύγιο ως άλλος Γιώργος Κωνσταντίνου, στο «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα».

Η κοπέλα κλαίγοντας πήγε στη μητέρα της, η οποία και της είπε ότι έκανε μεγάλο λάθος και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα γνωρίζουν οι σύζυγοι.

Την κουβέντα μητέρας και κόρης κρυφάκουσε ο πατέρας της νύφης, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι του γαμπρού και τον έκανε τουλούμι στο ξύλο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top