Σκότωσε τον αδελφό του με τηγάνι και πήγε να κοιμηθεί – Ομολόγησε και οδηγείται στον ανακριτή

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο

Στον ανακριτή θα απολογηθεί αύριο Τετάρτη, o νεαρός που φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα τηγάνι τον μικρότερο αδελφό του μετά από λογομαχία στο σπίτι τους, στο Βόλο.

Αναλυτικότερα… 

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου κατάλαβαν ότι το σενάριο του 40χρονου περί επίθεσης από ληστές δεν ευσταθούσε. Έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και τελικά μετά από σχεδόν 24 ώρες φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι φοβήθηκε ότι θα πάει φυλακή και γι’ αυτό τους είπε ότι έπεσαν θύματα ληστείας. Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Τα δύο αδέλφια, υπό την επήρεια αλκοόλ λογομάχησαν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη, ο 38χρονος αδελφός του,  του επιτέθηκε και για να αμυνθεί τον χτύπησε με το τηγάνι. 

Στη συνέχεια, ο 40χρονος έβγαλε τον αδελφό του στην αυλή για να συνέλθει, πιστεύοντας όπως φέρεται να υποστηρίζει, ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, ζαλισμένος από το αλκοόλ, έπεσε για.... ύπνο!!! Κατάλαβε τι είχε συμβεί, όπως ισχυρίζεται, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top