Μύρισε (επιτέλους) καλοκαίρι: Στους 27 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της Τρίτης

Στους 27 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Την Τρίτη, 2 Μαΐου 2017 αναμένεται γενικά αίθριος και ζεστός καιρός. Μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οπότε και υπάρχει μικρή πιθανότητα για λίγες σποραδικές βροχές και πιθανώς όμβρους ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 11 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 23, και στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 27.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top