Tρισάγιο στη μνήμη της 6χρονης Στέλλας από τους γείτονες

«Άλλαξε συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα» λένε φίλοι του πρώην αστυνομικού

Λόγια παρηγοριάς και πίστης στο τρισάγιο για την εξάχρονη Στέλλα από τον ιερέα της ενορίας του ανθρώπου που ομολόγησε ότι πέταξε στα σκουπίδια το άψυχο κορμάκι της κόρης του. Γείτονες με πρόσωπα σκυθρωπά γεμάτα θλίψη που ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπος που έφερε στον κόσμο τη Στέλλα είναι εκείνος που κατηγορείται ότι της στέρησε τη ζωή.

ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ

Πως άλλαξε η συμπεριφορά του υποστηρίζουν φίλοι και συγγενείς για τον πρώην αστυνομικό που  φαίνεται ότι τώρα προσπαθεί να εμφανίσει ως τραγικό δυστύχημα -και όχι ως δολοφονία- τον  φρικτό θάνατο από ασφυξία που προκάλεσε ο ίδιος στο παιδί του.

Όπως ισχυρίζεται αγκάλιασε τη μικρή Στέλλα, σφικτά χωρίς να το καταλάβει, για να σταματήσει  να τον χτυπάει, καθώς το άτυχο κοριτσάκι δεν ήθελε να κάνει μπάνιο.

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση με τα προβλήματα στο σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Σήψας Γιώργος,  φίλος και συγγενής του 61χρονου πατροκτόνου.

Ο επί 30 χρόνια συνεργάτης του περιγράφει στον Βαγγέλη Γκούμα έναν άνθρωπο που τους τελευταίους μήνες είχε αλλάξει.

«Ήταν αγριεμένος δεν ήταν ήσυχος. Είχε κάποιο μίσος για το κορίτσι επειδή είχε το πρόβλημα».

Στη γειτονιά της μικρής το κλίμα βαρύ και πένθιμο. Δεν είχε δώσει δικαίωμα λένε. Και αν τελευταία  η συμπεριφορά του, είχε αλλάξει κανείς δεν πίστευε ότι θα οδηγούνταν σε μια τέτοια πράξη. Όπως δήλωσε μάλιστα η αδελφή του στον alpha  η μεγάλη κόρη του από τον πρώτο γάμο του είχε παρατηρήσει αλλαγή στο φέρσιμό του.

Ο ίδιος στην απολογία του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

«Εξαιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσε σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά εκείνος και η γυναίκα του έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος τους ήταν ότι εκείνος ασχολούμουν αποκλειστικά με τον γιο  και η γυναίκα του με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί του να είναι επιθετική» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Είχαν πει να κάνουμε προσευχή στους αγίους να κάνουν καλά το παιδί» είπε ο παπάς του τέλεσε το τρισάγιο.

Η αποτρόπαια δολοφονία της Στέλλας έχει παγώσει το πανελλήνιο. Οι πράξεις του πατέρα και η ομολογία του εγείρουν ερωτήματα τα οποία οφείλει να απαντήσει στον ανακριτή την Τρίτη μετά την προθεσμία που πήρε για αν απολογηθεί.  

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top