Στο ΣΚΟΤΑΔΙ ακόμα οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της Μαρίας Ιατρού – Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αναμένουν τώρα και τις ιστολογικές

Στο ΣΚΟΤΑΔΙ οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της Ιατρού

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 36χρονης Μαρίας Ιατρού, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της που είχε βυθιστεί στον Αμβρακικό Κόλπο, εν τούτοις όμως ακόμα δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα ως προς τα αίτια του θανάτου της μητέρας τεσσάρων παιδιών.

Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος διενήργησε την εξέταση, «θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω».

«Ελπίζω ότι θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, όπως άλλωστε πάντα κάνουμε», πρόσθεσε.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή του κ. Γκότση για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός της γυναίκας.

«Η σορός της 36χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί», είπε.

Ο ίδιος προσδιορίζει ότι ο θάνατός της πρέπει να επήλθε πριν από περίπου 10 – 15 μέρες, στο διάστημα δηλαδή που την αναζητούσε η οικογένειά της.

«Δεν διαπίστωσα εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα που να μπορεί να φανεί τόσες ημέρες μετά. Το μόνο που φέρει, είναι ένα θλαστικό τραύμα στην μετωπιαία χώρα, που δεν λέει κάτι», τόνισε ο ιατροδικαστής.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο της 36χρονης βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στην θάλασσα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top