Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μητέρα τριών παιδιών - H έκκληση της αδερφής της στο Star

«Η αδερφή μου παθαίνει κρίσεις πανικού και αποπροσανατολίζεται»

Το πρωί της Τρίτης ο σύζυγος της 29χρονης Ιωάννας Χατζημανωλάκη πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο. Επιστρέφοντας έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε η γυναίκα του ήταν άφαντη.

«Η αδερφή μου χάθηκε από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Μενίδι γύρω στις 9 με 10 το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. Δεν έχουμε κάποιο νεότερο στην υπόθεση δυστυχώς, ό,τι στοιχείο μας δίνεται το ψάχνουμε, το κυνηγάμε, η οικογένεια δηλαδή κάνει τη δική της έρευνα» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της γυναίκας που αγνοείται, Ραφαέλλα.

Η νεαρή γυναίκα που έχει ύψος 1.60 και βάρος περίπου 45 κιλά, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον θυρεοειδή, το οποίο ίσως να σχετίζεται με την εξαφάνισή της.

«Ουσιαστικά εκεί οφείλεται το θέμα της κατάθλιψης που αντιμετωπίζει. Το θέμα έχει δημιουργηθεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Η αδερφή μου παθαίνει κρίσεις πανικού λόγω του προβλήματος που έχει. Αποπροσανατολίζεται, οπότε μπορεί να βγήκε απλά για μία βόλτα και να εξαφανίστηκε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ραφαέλλα, η αδερφή της όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, ροζ αθλητικά παπούτσια και μία ζακέτα, λαδί, χακί σ΄αυτά τα χρώματα με μαύρα λουλούδια επάνω. Φοράει δαχτυλίδι που έχει πάνω καρδιά. 

Η αδερφή της αγνοούμενης μιλώντας στο Star κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει το συντομότερο τις αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top