Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, -ο θάνατος της 6χρονης Στέλλας από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα-, ήταν από αυτά που προκάλεσαν ανατριχίλα και αποτροπιασμό για την ελληνική κοινωνία.

Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός αφού έπνιξε την κόρη του κατά λάθος, όπως είπε, επειδή εκείνη έκλαιγε που έλειπε η μαμά της (βρισκόταν στο νοσοκομείο για επέμβαση), στη συνέχεια σκηνοθέτησε μια ληστεία στο σπίτι του και την “απαγωγή” του παιδιού του. Πρωτίστως είχε καλύψει το κορμάκι της Στέλλας με την κόκκινη κουβέρτα της και το είχε πετάξει στον κάδο των σκουπιδιών.

Η αδελφή του παιδοκτόνου, συγκλονισμένη, μίλησε στον Alpha, λέγοντας: «Δεν το πιστεύω ότι το έκανε αυτό ο αδελφός μου! Ήταν τόσο καλός άνθρωπος, τόσο ευγενικός! Όποιον κι αν ρωτήσετε ήταν καλό παιδί. Κρίμα για το παιδάκι και γι΄αυτόν που θα κλειστεί στη φυλακή»

Η ίδια τόνισε ότι «Δεν το πιστεύω με τίποτα ότι το είχε προμελετημένο. Το κακό είναι ότι… το πήγε στα σκουπίδια το παιδάκι. Είμαι συγκλονισμένη. Το έκανε θολωμένος, αποκλείεται να ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να το κάνει».

Η αδελφή του παιδοκτόνου πρόσθεσε ακόμη, ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλά ο αδελφός της. Αυτό της είχε πει, η ανιψιά της, η κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

«Ντρέπομαι για τον φίλο μου»

«Μπορεί να ήταν καλός αστυνομικός αλλά δεν ήταν άνθρωπος όπως φάνηκε. Αισθάνθηκα ντροπή για τον φίλο μου» ξεσπά ο επί 30 χρόνια συνάδελφος του παιδοκτόνου και με μάτια βουρκωμένα τονίζει: «μπορεί να ήμασταν φίλοι αλλά τώρα είναι εχθρός μου».

 

Tags: